Μια κατάμαυρη Brabus 850 Cabrio με κόκκινο εσωτερικό είναι πραγματικά εντυπωσιακή!

Μπορεί η Brabus 850 Cabrio να μην είναι ένα νέο μοντέλο της γερμανικής βελτιωτικής φίρμας, όμως αυτή των φωτογραφιών, με το μαύρο αμάξωμα με τα ανθρακονήματα και το χαρακτηριστικό κόκκινο εσωτερικό, είναι από τις πιο εντυπωσιακές που έχουμε δει.

Για να δημιουργήσει την 850 Cabrio, η Brabus παίρνει την Mercedes-AMG S 63 Cabrio και διαφοροποιεί τα πάντα στον 5,5 λίτρων V8 biturbo κινητήρα της, ξεκινώντας από την αύξηση της χωρητικότητάς του στα 5,5 λίτρα και συνεχίζοντας με την τοποθέτηση σφυρήλατων πιστονιών, μπιέλες και στροφαλοφόρο.

Η γερμανική βελτιωτική φίρμα τοποθετεί επίσης νέες, μεγαλύτερες από τις εργοστασιακές τουρμπίνες, ανθρακονημάτινες εισαγωγές, μια πλήρως αλλαγμένη εξάτμιση, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και χρυσός για βέλτιστη εσωτερική μόνωση του μοτέρ.

Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι απλά εντυπωσιακό, αφού το μοτέρ της AMG βγάζει 850 άλογα ισχύος και κυρίως, 1.450 Nm ροπής, τα οποία στέλνονται και στους τέσσερις τροχούς της 850 Cabrio μέσω 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

Στο πεδίο των επιδόσεων, ο πανίσχυρος κινητήρας της Brabus 850 Cabrio είναι ικανός να την επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα, χαρίζοντάς της τελική ταχύτητα 350 χλμ./ώρα.

Εκτός όμως από τα παραπάνω πολύ εντυπωσιακά νούμερα, η Brabus προσφέρει στην 850 Cabrio και όλα τα απαραίτητα που την κάνουν πραγματικά να ξεχωρίζει, όπως carbon περιμετρικά βοηθήματα, μεγάλους τροχούς, χαμηλωμένη ανάρτηση και πολλά άλλα.


Στο εσωτερικό, υπάρχουν πολλές επιλογές πολυτέλειας, όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση κατακόκκινου δερμάτινου σαλονιού της 850 Cabrio των φωτογραφιών μας, που φροντίζουν για τη μοναδικότητα κάθε ενός αυτοκινήτου που βγαίνει από την παραγωγή της γερμανικής βελτιωτικής φίρμας.
TAG