Προς πώληση μια κατακόκκινη Alfa Romeo Montreal με λίγα χιλιόμετρα

Μια Alfa Romeo Montreal σε έντονο κόκκινο χρώμα και σε πολύ καλή κατάσταση βγαίνει σε δημοπρασία στις αρχές Απριλίου στη Μεγάλη Βρετανία, με το αυτοκίνητο να έχει διανύσει μόνο 44.678 χλμ.

Η Montreal της δημοπρασίας κατασκευάστηκε το 1972 και πωλήθηκε αρχικά στη Γαλλία, ώστε το 1989 να εισαχθεί στη Μεγάλη Βρετανία όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα. 

Σε όλα αυτά τα χρόνια πολύ σημαντικό στοιχείο αποτέλεσε το γεγονός ότι το αυτοκίνητο δεν έχει αναπαλαιωθεί, κάτι που σημαίνει ότι πολλά από τα τμήματά του είναι εργοστασιακά.

Έτσι, παραμένει ο V8 βενζινοκινητήρας της των 2,6 λίτρων και 200 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο της ZF, αλλά και μπλοκέ διαφορικό. Παράλληλα, παρά τα χρόνια της, σε αρκετά καλή κατάσταση είναι και το εσωτερικό.


Ως προς την τιμή της, η Classic Car Auctions που διοργανώνει τη δημοπρασία στις 1 και 2 Απριλίου στο Μπέρμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας, υπολογίζει ότι αυτή η Montreal χωρίς τους φόρους θα πιάσει ένα ποσόν μεταξύ 32.000 και 38.000 λιρών (36.800 και 43.700 ευρώ) χωρίς τους φόρους.
TAG