Αναβάθμιση σε δύναμη και εμφάνιση για την Porsche 911

Η Porsche ανακοίνωσε μια σειρά από αναβαθμίσεις για την 911, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η επιπλέον ισχύς των 30 ίππων που προσφέρεται πλέον σε όλες τις «S» εκδόσεις του γερμανικού σπορ κουπέ.

Ειδικά στο πεδίο της ισχύος, για όλες της 911 S, 4S και Targa S η Porsche προσφέρει ένα νέο πακέτο αναβάθμισης που αυξάνει την ισχύ τους στους 450 ίππους (+30 άλογα), ύστερα από την προσθήκη μεγαλύτερων turbo, νέας εξάτμισης και προγράμματος στο μοτέρ.

Η Porsche δίνει την δυνατότητα στον αγοραστή να επιλέξει το πακέτο αναβάθμισης με έξτρα κόστος 10.140 ευρώ σε ό,τι αφορά μια νέα 911, ενώ από τον Ιούνιο θα μπορεί να τοποθετηθεί το πακέτο αυτό και σε κάθε υπάρχουσα 911 S που φέρει το Sport Chrono πακέτο.

Εκτός τώρα από την έξτρα δύναμη, η Porsche προσφέρει σε όλες τις 911 μια νέα γκάμα εξωτερικών χρωμάτων με την προσθήκη διαφόρων νέων επιλογών, ενώ έχουν ανανεωθεί και οι επιλογές επενδύσεων στο εσωτερικό.


Αναβάθμιση έχουμε και στο software του στάνταρ συστήματος πολυμέσων Porsche Connect Plus, που διαθέτει πλέον έξτρα δυνατότητες όπως Wi-Fi hot spot, ενώ έχει ανανεωθεί και το interface του.
TAG