Μια μοναδική Porsche 911 Targa 4 GTS by Porsche Exclusive

Το τμήμα εξατομίκευσης της Porsche, η Porsche Exclusive, παρουσιάζει το νέο της πακέτο SportDesign για την 911 και μας το δείχνει πάνω σε μια μοναδική 911 Targa 4 GTS.

Παρότι δεν έχει πλήρως ανοιγόμενη οροφή σαν την κάμπριο ή εντελώς κλειστή σαν την κουπέ, η 911 Targa είναι μια Porsche που μας φέρνει μνήμες από το παρελθόν και, στην επιλογή της με το πακέτο SportDesign, η ρετρό αυτή εμπνευσμένη 911 γίνεται ακόμη πιο θελκτική αισθητικά.

Και αυτό συμβαίνει από τη στιγμή που το νέο πακέτο περιλαμβάνει σκουρόχρωμα περιγράμματα εμπρόσθιων φώτων, νέα πλαϊνά σπόιλερ στο χρώμα του αμαξώματος, πιο σπορ σχεδίασης καθρέπτες με μαύρο περίγραμμα, φιμέ τζάμια και μαύρες πίσω εξατμίσεις.

Υπάρχουν επίσης πλαϊνά λογότυπα «GTS», ενώ τα πίσω λογότυπα είναι σε μαύρο χρώμα. Την όλη εξωτερική εμφάνιση της μοναδικής αυτής 911 Targa τονίζουν και οι μαύρες 20 ιντσών ζάντες Carrera S, αλλά και το ειδικό εξωτερικό χρώμα που η Porsche ονομάζει «Miami Blue».


Στο εσωτερικό, το πακέτο SportDesign περιλαμβάνει ένα σπορ τιμόνι με carbon επένδυση, υποβραχιόνιο με σταμπαρισμένο στο δέρμα το «GTS», επιπλέον carbon επενδύσεις στο ταμπλό, την κονσόλα, το εσωτερικό των θυρών και τον επιλογέα ταχυτήτων, αλλά και carbon πλαϊνά μαρσπιέ.
TAG