H Porsche Exclusive παρουσιάζει την πανέμορφη 911 Targa 4S Design Edition

Με στόχο να της δώσει μια συλλεκτική νότα, η Porsche Exclusive αναλαμβάνει να δημιουργήσει μια μοναδική 911 Targa, η οποία φέρνει μια αύρα από το παρελθόν της εταιρείας στο σήμερα.

Η νέα Porsche 911 Targa 4S Design Edition δημιουργήθηκε για να πάρει μέρος στο AvD Oldtimer Grand Prix, που θα διεξαχθεί από αύριο και μέχρι και την Κυριακή στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, με τη συμμετοχή θρυλικών αγωνιστικών αυτοκινήτων του παρελθόντος.

Το νέο μοντέλο ξεχωρίζει με το ειδικό εξωτερικό του χρώμα Etna Blue, το οποίο προέρχεται από το αντίστοιχο χρώμα της θρυλικής Porsche 356 B T6 των αρχών της δεκαετίας του '60.

Το χρώμα αυτό συνδυάζεται με λευκό αυτοκόλλητο «Porsche» στα πλαϊνά του αυτοκινήτου, πλαϊνά μεταλλικά στο roll bar, αλλά και με 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου RS Spyder.

Στο εσωτερικό, έχει γίνει χρήση άφθονου δέρματος, με ανάγλυφα λογότυπα της Porsche στα προσκέφαλα, αλλά και ανάγλυφο το σχήμα του αυτοκινήτου πάνω στο κεντρικό υποβραχιόνιο. Υπάρχει επίσης και ειδική μεταλλική πλακέτα αναγνώρισης.

Ως προς τον κινητήρα τέλος του αυτοκινήτου, η Porsche 911 Targa 4S Design Edition χρησιμοποιεί τον bi-turbo boxer βενζινοκινητήρα των 420 ίππων της εταιρείας, ο οποίος προσφέρει 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 305 χλμ./ώρα.
TAG