Βελτιωμένη Porsche 911 Turbo είναι πραγματικός πύραυλος!

Η TechArt μετά την κουπέ 911, παρουσιάζει την ίδια πρόταση αναβάθμισης και για την 911 Cabrio, με τη νέα GTstreet R Cabrio να έρχεται για να προσφέρει μια πραγματικά πολύ δυναμική εμφάνιση, αλλά και καταιγιστικές επιδόσεις.

Η TechArt έχει δημιουργήσει για την 911 Cabrio δύο διαφορετικά στάδια αναβάθμισης του 3,8 λίτρων biturbo κινητήρα της, ένα με 640 άλογα και 880 Nm ροπής (+60 PS και 130 Nm αντίστοιχα), αλλά και ένα με 720 ίππους (+140 PS) και 920 Nm (+170 Nm).

Στην έκδοση των 640 ίππων η αναβάθμιση γίνεται με έναν επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου, ενώ στην ισχυρότερη επιλογή, εκτός από τον νέο «εγκέφαλο» η TechArt αλλάζει τις τουρμπίνες, ενώ προσθέτει και μια νέα σπορ εξάτμιση με απολήξεις σε τιτάνιο ή carbon.

Στο πεδίο των επιδόσεων, η νέα GTstreet R Cabrio προσφέρει καταιγιστικά νούμερα μιας και για το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί πλέον μόνο 2,7 δευτερόλεπτα και στις δύο εκδόσεις ισχύος, ενώ στην επιλογή με τα 720 άλογα το 0-200 χλμ./ώρα έρχεται σε 8,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 340 χλμ./ώρα.

Εκτός τώρα από την απόδοση και τις επιδόσεις, η TechArt παρέχει στην «ανοιχτή» 911 ένα νέο bodykit που έχει δοκιμαστεί διεξοδικά σε αεροδυναμικό τούνελ και προσφέρει σημαντική βελτίωση στην αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου σε πολύ υψηλές ταχύτητες (π.χ. 300 χλμ./ώρα) για κορυφαία σταθερότητα.

Υπάρχουν επιπλέον νέες σφυρήλατες ζάντες με επιλογή σε 20 ή 21 ίντσες, καθώς και μια μεγάλη γκάμα εξωτερικών συνδυασμών χρωμάτων, που τονίζουν περαιτέρω την παρουσία της Porsche 911 Cabrio.


Στο εσωτερικό, οι χρωματικοί συνδυασμοί μπορούν να είναι ίδιοι με αυτούς του αμαξώματος, ενώ παράλληλα προσφέρονται διάφορες επενδύσεις από δέρμα και αλκαντάρα, με προσοχή ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια αφού όλες οι εφαρμογές είναι χειροποίητες.
TAG