Βελτιωμένες Porsche Boxster και Cayman με πιο «καυτές» επιδόσεις

Η TechArt που ειδικεύεται στη βελτίωση των μοντέλων της Porsche, παρουσιάζει τη νέα της πρόταση αναβάθμισης για τις Porsche 718 Boxster και Cayman, που τους χαρίζει ακόμη περισσότερη δύναμη, πιο επιθετική εμφάνιση και πιο δυναμικά οδικά χαρακτηριστικά.

Ξεκινώντας με τον κινητήρα, η TechArt αυξάνει την ισχύ και τη ροπή του 2,5άλιτρου boxer μοτέρ των μικρότερων Porsche στα 400 άλογα και 480 Nm αντίστοιχα (+50 άλογα και +60 Nm σε σχέση με το εργοστάσιο).

Οι επιδόσεις είναι πιο «καυτές» από ποτέ, αφού το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί πλέον 3,9 δλ. (-0,3 δλ.), το 0-200 χλμ./ώρα μειώνεται κατά 0,5 δλ. στα 14,2 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αυξάνεται στα 296 χλμ./ώρα (+11 χλμ./ώρα).

Αισθητικά, η TechArt τονίζει την εμφάνιση των Boxster και Cayman προσθέτοντας στο αμάξωμα ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, μεγαλύτερο κεντρικό πλέγμα στον προφυλακτήρα, νέα πλαϊνά πτερύγια για τους αεραγωγούς, πίσω διαχύτη με διπλή κεντρική απόληξη της εξάτμισης και σταθερή αεροτομή.

Για τη βελτίωση των οδικών και οδηγικών χαρακτηριστικών έχει τοποθετηθεί μια νέα, χαμηλότερη κατά 30 χλστ. ανάρτηση σε σχέση με την εργοστασιακή, ενώ οι τροχοί έχουν μεγαλύτερες ζάντες 21 ιντσών Formula IV.

Η εξάτμιση είναι επίσης αναβαθμισμένη και διαθέτει απολήξεις από τιτάνιο με carbon πλαίσια, ενώ ο πελάτης μπορεί να επιλέξει και την εξάτμιση «Racing» για πιο αγωνιστικό ήχο.


Αλλαγές έχουμε και στο εσωτερικό, εκεί όπου υπάρχουν νέες επενδύσεις από ανθρακονήματα, δέρμα με κίτρινες ραφές, αλλά και κίτρινες επενδύσεις στη βάση του επιλογέα ταχυτήτων, τα paddles του κιβωτίου, το στροφόμετρο και τους αεραγωγούς.
TAG