Με πιο πολλά άλογα και σπορ εμφάνιση η BMW Σειρά 5 Touring

Η BMW δημιουργεί τη νέα σειρά αξεσουάρ M Performance για τη Σειρά 5 Touring, χαρίζοντάς της ακόμα περισσότερη δύναμη, πιο σπορ εμφάνιση, αλλά και πιο δυναμικά χαρακτηριστικά στο δρόμο.

Ξεκινώντας με την αναβάθμιση στα μοτέρ, τα πακέτα της M Performance προσφέρουν αύξηση ισχύος σε όλες τις εκδόσεις της νέας Σειρά 5 Touring, όπως για παράδειγμα στην 540i xDrive Touring, που αποκτά 360 άλογα (+34 ίπποι) και 500 Nm ροπής (+50 Nm).

Νέα είναι και η εξάτμιση, η οποία προσφέρει αναβαθμισμένο ήχο, ενώ παράλληλα στο πίσω μέρος καταλήγει είτε σε στρογγυλές, είτε σε τραπεζοειδείς απολήξεις, που μπορούν να παραγγελθούν σε χρώμιο ή ανθρακόνημα.

Αναβαθμισμένα είναι και τα φρένα, με αεριζόμενους τρυπητούς δίσκους, που έρχονται με 4πίστονες δαγκάνες σε κόκκινο χρώμα.

Φυσικά, το τμήμα M Performance τονίζει και την εμφάνιση της BMW Σειρά 5 Touring, προσφέροντάς της ένα νέο carbon εμπρόσθιο σπόιλερ, μαύρη γρίλια, πλαϊνά αυτοκόλλητα σε μαύρο χρώμα, αλλά και carbon καπάκια καθρεπτών.

Οι ζάντες είναι 20 ιντσών νέου σχεδίου και μπορούν να παραγγελθούν είτε σε ένα ειδικό γκρι χρωματισμό, είτε στη διχρωμία (ασημί-μαύρο) της Σειρά 5 Touring των φωτογραφιών μας.


Στο εσωτερικό, συναντούμε ένα νέο σπορ τιμόνι με αλκαντάρα, ασημί ραφές, αλλά και paddles αλλαγής σχέσεων για τις εκδόσεις με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Steptronic.
TAG