Βελτιωμένο Audi A3 Sedan είναι πραγματικά... τούμπανο!

Ένα αμερικάνικων προδιαγραφών Audi A3 Sedan μεταμόρφωσε ο ιδιοκτήτης του από την Καλιφόρνια σε ένα αγωνιστικών προδιαγραφών (τουλάχιστον εμφανισιακά) αυτοκίνητο, ύστερα από μια σειρά από αλλαγές στο αμάξωμα, τους τροχούς και την ανάρτησή του.

Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του 4πορτου Audi A3 ξεκινούν με την τοποθέτηση των προφυλακτήρων του ευρωπαϊκών προδιαγραφών Audi RS 3 Sportback.

Στη συνέχεια στο πίσω τμήμα τοποθετήθηκε μια νέα carbon αεροτομή, ένας μεγάλος διαχύτης και δύο τεράστιες απολήξεις για την εξάτμιση. Στο πλάι έχουμε νέες πλαϊνές ποδιές από την APR, όπως και για τα υπόλοιπα τμήματα του αμαξώματος, ενώ οι ζάντες είναι 19 ιντσών, της αμερικάνικης Avant Garde.

Σε ό,τι αφορά στο χρώμα, το χτυπητό πράσινο του μοναδικού αυτού Audi A3 είναι μια ειδική μεμβράνη. Αλλαγμένη είναι και η ανάρτηση, η οποία πλέον έχει φροντίσει να φέρει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο έδαφος το αυτοκίνητο.


Ως προς τον κινητήρα, παρότι δεν αναφέρεται με ακρίβεια, ο 2λιτρος TFSI του A3 φέρει ένα από τα δύο προγράμματα αναβάθμισης της APR, Στο πρώτο η δύναμη αυξάνεται κατά 87 ίππους (316 PS συνολικά), ενώ στο δεύτερο η ισχύς φθάνει τα 341 άλογα (+110 ίπποι).
TAG