Η Hyundai μας δείχνει το νέο της SUV για το 2018 (+video)

Η Hyundai αποκαλύπτει σε πρωτότυπη μορφή το νέο της μεσαίο SUV που θα δούμε το 2018, ενώ παράλληλα μας δείχνει και την τεχνολογική της πρόοδο στο πεδίο της υδρογονοκίνησης.

Με το όνομα «FE» (από το «Future Eco») το πρωτότυπο της Hyundai χρησιμοποιεί για την κίνησή του κυψέλες καυσίμου υδρογόνου, που είναι 20% πιο ελαφριές, με 10% περισσότερη οικονομία και 30% περισσότερη ενεργειακή απόδοση σε σχέση με τις κυψέλες καυσίμου του Hyundai ix35 Fuel Cell.

Παράλληλα, το πρωτότυπο μπορεί να διανύσει πάνω από 800 χιλιόμετρα με ένα πλήρες γέμισμα των κυψελών, ενώ υπάρχουν και φορητές μπαταρίες, που παίρνουν ρεύμα από τις κυψέλες, παρέχοντάς το ακόμα και σε ένα ηλεκτρικό σκούτερ που είναι αποθηκευμένο στο πορτ-μπαγκάζ.

Σε ό,τι αφορά τώρα στη σχεδίαση του πρωτότυπου, το σχήμα του σύμφωνα με τη Hyundai έχει εμπνευστεί από τη φύση και το νερό, έχοντας ένα υπερυψωμένο αμάξωμα με καθαρές γραμμές, φουτουριστικά LED φώτα και αντικριστά ανοιγόμενες πλαϊνές πόρτες.

Στο εσωτερικό, η σχεδίαση δίνει έμφαση στην ανάδειξη της παρουσίας των τριών μεγάλων ψηφιακών οθονών, για τον πίνακα οργάνων, το σύστημα πολυμέσων και τα διάφορα συστήματα επικοινωνίας.


Στο μοντέλο παραγωγής που θα δούμε το 2018, αναμένεται τα περισσότερα από τα στοιχεία της σχεδίασης στο εσωτερικό αλλά και στο αμάξωμα του μοντέλου να ακολουθηθούν χωρίς μεγάλες αλλαγές.

       
TAG