Βελτιωμένη Mercedes-AMG GT είναι ένας πειρασμός 700 ίππων!

Η ελβετική FAB Design δημιουργεί μια μοναδική βελτιωτική πρόταση για την Mercedes-AMG GT S την οποία ονομάζει «Areion». Η πρόταση αυτή ξεχωρίζει για την δυναμική της εμφάνιση, αλλά και για την έξτρα ισχύ του κινητήρα της.

Ξεκινώντας με την εμφάνιση, η FAB Design βάφει το τονισμένο με μια σειρά από νέα αεροδυναμικά βοηθήματα αμάξωμα σε μια ειδική ματ γκρι βαφή, που την ονομάζει «παγωμένο ατσάλι».

Προχωρώντας με το bodykit, οι Ελβετοί αλλάζουν τους προφυλακτήρες, προσθέτουν νέα πλαϊνά «φουσκώματα» και ποδιές, ενώ παράλληλα τοποθετούν και μια καινούργια αεροτομή στο πίσω μέρος της AMG GT, για να της προσφέρουν μια πραγματικά πολύ επιθετική εικόνα.

Στο πεδίο του κινητήρα, η FAB Design αλλάζει την εισαγωγή, προσθέτει ένα νέο πρόγραμμα αλλά και μεγαλύτερες τουρμπίνες, ενώ διαφοροποιεί και το σύστημα εξάτμισης του V8 biturbo 4λιτρου μοτέρ της Mercedes-AMG.

Το τελικό αποτέλεσμα μας δίνει 700 ίππους από 577 εργοστασιακούς, αλλά και παράλληλα το άκρως εντυπωσιακό νούμερο των 1.025 Nm ροπής, με αντίστοιχη βελτίωση και στις επιδόσεις.


Η FAB Design ολοκληρώνει τις επεμβάσεις της στην Mercedes-AMG GT με το εσωτερικό, εκεί όπου προσθέτει νέα δέρματα στην καλύτερη δυνατή ποιότητα, αλλά και πλήρως carbon επενδύσεις. Η ελβετική φίρμα τονίζει ότι μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό στην αναβάθμιση της καμπίνας του αυτοκινήτου.
TAG