Ένας χρόνος καθυστέρηση για το Jeep Wrangler pick-up

Μπορεί η νέα γενιά του Jeep Wrangler να αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή της στα τέλη του 2017, όμως το πρώτο pick-up Wrangler θα καθυστερήσει περαιτέρω την εμφάνισή της, αφού σύμφωνα με νέες πληροφορίες θα μπει τελικά στην παραγωγή το 2019.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, το πρώτο Jeep Wrangler pick-up ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει την παραγωγή του τον Μάιο του 2018, ώστε να τοποθετηθεί στη γκάμα του μοντέλου δίπλα από την 3θυρη και 5θυρη έκδοσή του.

Ωστόσο, τελικά και για λόγους που έχουν να κάνουν με τις δυνατότητες παραγωγής του εργοστασίου της Jeep-Chrysler στο Τολέδο του Οχάιο στις Η.Π.Α. και κυρίως, με τις εργασίες που απαιτούνται για την υποδοχή της παραγωγής του pick-up μοντέλου, η κατασκευή του πρώτου Wrangler pick-up θα ξεκινήσει το 2019.

Σε ό,τι αφορά τώρα στο νέο μοντέλο, προς το παρόν η Jeep δεν έχει δωσει στη δημοσιότητα στοιχεία για το πρώτο Wrangler pick-up, το οποίο πάντως αναμένεται να προσφερθεί όπως και τα υπόλοιπα Wrangler, και με αφαιρούμενη οροφή.


Το design του θα διατηρήσει φυσικά το τετραγωνισμένο στυλ όλων των Wrangler και θα πάρει στοιχεία από το πρωτότυπο Crew Chief που είχε παρουσιάσει το 2016 η Jeep (φωτογραφίες). Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα για το αυτοκίνητο θα γνωρίζουμε μέσα στα επόμενα χρόνια.
TAG