Η Mansory «αγριεύει» το πρώτο SUV της Maserati!

Η Levante είναι το πρώτο SUV στην ιστορία της Maserati και πλέον, η γνωστή βελτιωτική φίρμα Mansory αποφασίζει να επέμβει στην εμφάνιση, το κινητήρα και το εσωτερικό της, για να της προσδώσει ακόμη πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά στην εμφάνιση, το πρώτο στοιχείο που ξεχωρίζει στην Levante της Mansory είναι το νέο μαύρο καπό με τον μεγάλο αεραγωγό στο κέντρο του, που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το πορτοκαλί αμάξωμα.

Φυσικά, η Mansory δεν μένει μόνο σε αυτό, σε ό,τι αφορά στην εμφάνιση της SUV Maserati, αλλά της προσφέρει και νέες πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη και αεροτομή, εμπρόσθιο σπόιλερ και νέα καπάκια καθρεπτών, που κατασκευάζονται όλα in-house και από ανθρακονήματα.

Στο εσωτερικό, η γερμανική βελτιωτική φίρμα παίζει πάλι με το πορτοκαλί και το μαύρο, «ντύνοντας» κάθε σπιθαμή της καμπίνας της Levante με δέρματα και αλκαντάρα σε αυτές τις αποχρώσεις. Δεν λείπουν επιπλέον και κάποιες ξύλινες επενδύσεις.

Ανέγγιχτο δεν αφήνει η Mansory ούτε τον 3λιτρο V6 twin-turbo κινητήρα βενζίνης της Maserati, ο οποίος με ένα νέο φίλτρο, πρόγραμμα και εξάτμιση, αποκτά 35 άλογα παραπάνω και 465 συνολικά.


Οι αλλαγές της βελτιωτικής εταιρείας ολοκληρώνονται με την απαραίτητη τοποθέτηση μεγαλύτερων, 22 ιντσών μαύρων ζαντών στους τροχούς, που απαίτησαν την διαπλάτυνση των πλαϊνών φτερών.
TAG