Βελτιωμένη McLaren 570S είναι πραγματικά εκπληκτική!

Η ελβετική FAB Design δημιουργεί μια νέα πρόταση βελτίωσης για την McLaren 570S, η οποία ονομάζεται «VYALA» και προσφέρει μια πιο δυναμική εμφάνιση, μαζί με περισσότερη δύναμη.

Η McLaren 570S της FAB Design ξεχωρίζει αρχικά για το ανασχεδιασμένο αμάξωμά της, που της προσφέρει όχι μόνο πιο επιθετική εμφάνιση, αλλά και τη βελτιώνει και στο πεδίο της αεροδυναμικής. 

Ειδικότερα, το project περιλαμβάνει νέα πλαϊνά σπόιλερ και αεραγωγούς, αλλαγμένο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, πίσω πιο επιθετικό διαχύτη, σταθερή αεροτομή, αλλά και αεραγωγό οροφής, που κατευθύνει τον αέρα στο μοτέρ της 570S.

Παράλληλα, για πρώτη φορά η FAB Design δημιουργεί τους νέους τροχούς Evosport, με carbon τμήματα και πολύ χαμηλό βάρος, που μπορούν να παραγγελθούν στις 20 ή 21 ίντσες.


Επιπλέον των παραπάνω, η ελβετική βελτιωτική φίρμα ανακοινώνει ότι έχει δημιουργήσει και ένα νέο πακέτο επιδόσεων για τον 3,8 λίτρων twin-turbo κινητήρα της McLaren 570S, που αυξάνει την ισχύ στα 640 άλογα (από 570 εργοστασιακά), με τη ροπή να αγγίζει τα 650 Nm.
TAG