Η νέα Brabus 850 XL Widestar είναι πανίσχυρη και εκπληκτικά γρήγορη!

Ακόμη και για το κορυφαίο SUV της Mercedes, την GLS, η Brabus έχει ετοιμάσει μια πρόταση βελτίωσης με 850 άλογα ισχύος, πιο δυναμική εμφάνιση και πολύ γρήγορες επιδόσεις.

Ειδικά στο πεδίο της ισχύος, η Brabus παίρνει ως βάση την κορυφαία Mercedes-AMG GLS 63 με τον 5,5 λίτρων twin-turbo V8 των 585 ίππων και της χαρίζει 850 άλογα, προσφέροντάς της πολύ γρήγορες επιδόσεις.

Ειδικότερα, το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε μόνο 4,2 δευτερόλεπτα (από 4,6 δλ. εργοστασιακά), ενώ η τελική ταχύτητα εκτοξεύεται στα 300 χλμ./ώρα (από 250 χλμ./ώρα).

Εκτός όμως από την ισχύ η Brabus βελτιώνει και την εμφάνιση της Mercedes GLS, προσθέτοντάς της ένα πλήρες εξωτερικό αεροδυναμικό body kit από ανθρακονήματα, αλλά και τεραστίων διαστάσεων μαύρες ζάντες 23 ιντσών.

Παράλληλα, η Brabus έχει επαναρυθμίσει και την αερανάρτηση για να προσφέρει όσο το δυνατόν πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά στη GLS.


Η τελική πινελιά έρχεται από το επίσης εντυπωσιακό εσωτερικό, εκεί όπου η Brabus δίνει μια ευρεία γκάμα επιλογών αναβάθμισης, όπως για παράδειγμα το πλήρως μαύρο δερμάτινο σαλόνι της GLS των φωτογραφιών, που συνδυάζεται με χρυσές ραφές και επενδύσεις.
TAG