Βελτιωμένη Mercedes SLS Roadster από την Brabus με καταιγιστικές επιδόσεις!

Η Mercedes SLS μπορεί να έχει ολοκληρώσει την παραγωγή της από το 2014, όμως η Brabus συνεχίζει να προσφέρει πολύ εντυπωσιακά βελτιωτικά πακέτα για το κουπέ μοντέλο, όπως και για το ρόουντστερ που σας παρουσιάζουμε.

Το πρώτο στοιχείο που αλλάζει η Brabus στην SLS Roadster είναι η σχεδίαση, τοποθετώντας στο αμάξωμα ένα νέο carbon body kit που αποτελείται από εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, επένδυση στους πλαϊνούς αεραγωγούς, νέο πίσω προφυλακτήρα και αεροτομή.

Στο πεδίο της απόδοσης, η Brabus αυξάνει την ισχύ του 6,2 λίτρων V8 κινητήρα της Mercedes από τα 571 άλογα στα 611, χαρίζοντας ακόμη πιο εκρηκτικές επιδόσεις, με 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 325 χλμ./ώρα.

Επιπλέον των παραπάνω, έχει προστεθεί μια νέα εξάτμιση τιτανίου που είναι 40% πιο ελαφριά από την εργοστασιακή, ενώ υπάρχει και χαμήλωμα κατά 40 χλστ. της ενεργής ανάρτησης, μαζί με σύστημα που ανασηκώνει κατά 50 χλστ. το εμπρόσθιο τμήμα του αυτοκινήτου για να διευκολύνει το πέρασμα από «σαμαράκια».


Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό η Brabus δίνει αρκετές επιλογές αναβάθμισης, με διάφορες πανάκριβες επενδύσεις από δέρματα, carbon, ξύλο κ.λπ. να ντύνουν την καμπίνα.
TAG