Νέο Nissan Patrol Super Safari έτοιμο για την έρημο!

Η Nissan έχει διατηρήσει σε ορισμένες χώρες της μέσης Ανατολής την προηγούμενη γενιά του σκληροτράχηλου SUV Patrol, που έχει αποσυρθεί από τον υπόλοιπο κόσμο εδώ και μια τριετία και πλέον παρουσιάζει τη νέα αναβαθμισμένη του έκδοση Super Safari.

Το νέο Nissan Patrol Super Safari διατηρεί το σκληροτράχηλο design του Patrol προσθέτοντας special εξωτερικά αυτοκόλλητα, διχρωμία στο αμάξωμα, τονισμένα φτερά, πίσω αεροτομή και ειδικής σχεδίασης 17 ιντσών μαύρες ζάντες.

Στο εσωτερικό, η Nissan τονίζει την καμπίνα με ανοιχτόχρωμα δέρματα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρόσθια καθίσματα, αυτόματο κλιματισμό, ψυχώμενο ντουλαπάκι, Σύστημα πλοήγησης και κάμερα οπισθοπορείας.

Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα, παραμένει ο 4,8 λίτρων 6κύλινδρος βενζινοκινητήρας των 280 ίππων και 451 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με 5άρι αυτόματο κιβώτιο.

Ειδικά για να τονίσει τον εκτός δρόμου χαρακτήρα του Patrol Super Safari, η Nissan έχει προσθέσει «εργάτη» στο εμπρόσθιο τμήμα, νέους γάντζους πρόσδεσης στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και κλειδώματος του πίσω διαφορικού.


Σε ό,τι αφορά στη διαθεσιμότητά του, το νέο Nissan Patrol Super Safari θα προσφερθεί όπως και το «απλό» προηγούμενο Patrol σε συγκεκριμένες χώρες της Μέσης Ανατολής, όπου είναι αρκετά δημοφιλή τα μεγάλα 4X4 προηγούμενων ετών.
TAG