Πανίσχυρη Mercedes-AMG C 63 Coupe με 680 άλογα είναι πραγματικός πύραυλος!

Η βελτιωτική φίρμα Wheelsandmore παρουσιάζει το νέο βελτιωτικό project με την ονομασία «6.8 Startrack», το οποίο έρχεται για προσφέρει τα μέγιστα σε όλους τους τομείς στην κορυφαία Mercedes-AMG C 63 Coupe.

Ξεκινώντας με τον κινητήρα, η Wheelsandmore τοποθετεί στον 4λιτρο V8 biturbo κινητήρα της Mercedes-AMG C 63 Coupe νέες, μεγαλύτερων διαστάσεων τουρμπίνες, ένα καινούργιο πρόγραμμα, αλλά και πλήρως αλλαγμένο σύστημα εξάτμισης με σπορ καταλύτη.

Το αποτέλεσμα των παραπάνω μας δίνει 680 άλογα ισχύος και 820 Nm ροπής, μια σημαντική αύξηση έναντι των εργοστασιακών νούμερων της Mercedes-AMG C 63 Coupe, τα οποία στην «S» έκδοση αγγίζουν τα 510 άλογα και 700 Nm ροπής.

Στον τομέα των επιδόσεων, η βελτιωτική εταιρεία δεν ανακοινώνει τα νούμερα των επιταχύνσεων, ωστόσο είναι σίγουρο ότι η βελτίωση αυτή εκτός από το 0-100 χλμ./ώρα, θα μειώσει και τους χρόνους των επιταχύνσεων εν κινήσει.


Επιπλέον των παραπάνω η Wheelsandmore προσδίδει στην νέα εξάτμιση και ρυθμιζόμενα κλαπέτα, για βελτίωση του παρεχόμενου ήχου, ενώ αρκετή δουλειά έχει γίνει στην ανάρτηση, που φέρει ένα νέο κιτ της KW, με αισθητή μείωση της απόστασης από το έδαφος.
TAG