Πώς σας φαίνονται τα νέα Audi RS 5 Sportback και Cabrio;

Μετά την επίσημη πρώτη του νέου Audi RS 5 στην αρχές του Μάρτη στη Γενεύη, η Audi ετοιμάζεται να διευρύνει τις RS επιλογές και στις εκδόσεις Cabrio και Sportback του μεσαίου μοντέλου.

Τα νέα Audi RS 5 Cabrio και RS 5 Sportback θα βασιστούν πάνω στα A5 Cabrio και A5 Sportback, έχοντας ένα πιο δυναμικό design, όπως μας δείχνουν οι ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που παρουσιάζουμε, με τονισμένους προφυλακτήρες, πλήρες bodykit και μεγαλύτερους τροχούς.

Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα τους, οι νέες Audi RS επιλογές θα φέρουν το ίδιο μοτέρ με το νέο RS 5 Coupe, δηλαδή θα έχουν τον 2,9 λίτρων TFSI V6 bi-turbo με 450 άλογα ισχύος και 600 Nm ροπής.

Ο κινητήρας αυτός θα συνδυαστεί με 8τάχυτο αυτόματο tiptronic κιβώτιο αλλά και με την τετρακίνηση quattro της Audi, για να προσφέρει 0-100 χλμ./ώρα σε κάτω από 4,0 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα που θα αγγίζει τα 280 χλμ./ώρα.


Ως προς το πότε θα τα δούμε στην παραγωγή, αναμένεται τα νέα RS 5 Cabrio και RS 5 Sportback (για πρώτη φορά ένα A5 Sportback θα έχει έκδοση RS) να λανσαριστούν μέσα στο 2018.
TAG