Η Skoda αποκαλύπτει τη δική της BMW X4!

Αποκαλύφθηκε επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σανγκάη το πρωτότυπο Vision E της Skoda, το οποίο είναι το πρώτο crossover-coupe της εταιρείας με αμάξωμα και διαστάσεις αντίστοιχες της BMW X4.

Το νέο πρωτότυπο της Skoda ξεχωρίζει με την εμφάνισή του, η οποία χαρακτηρίζεται από την α λα κουπέ σχεδίαση του πίσω μέρους του. Παράλληλα, εφαρμόζει hi-tech LED φώτα στο εμπρόσθιο μέρος, μαζί με μια οριζόντια λεπτή λωρίδα φώτων που τα συνδέει.

Τεχνικά, το πρωτότυπο βασίζεται πάνω στη νεότερη πλατφόρμα ηλεκτρικών μοντέλων MEB της VW και έχει μήκος 4,688 μέτρων, πλάτος 1,924 μέτρων και ύψος 1,591 μέτρων.

Για την κίνησή του υπάρχουν δύο ηλεκτροκινητήρες με συνδυαστική ισχύ 306 ίππων, που προσφέρουν τελική ταχύτητα 180 χλμ./ώρα. Η απαιτούμενη ενέργεια προέρχεται από μια μπαταρία ιόντων-λιθίου στο κέντρο του αυτοκινήτου, που προσφέρει αυτονομία κίνησης 500 χλμ. με μία φόρτιση.


Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό, το design είναι μινιμαλιστικό, με τρεις οθόνες πάνω στο ταμπλό να προσφέρουν όλη την απαραίτητη πληροφόρηση. Υπάρχουν επιπλέον κάμερες αντί για τους παραδοσιακούς εξωτερικούς καθρέπτες, σύστημα χειρισμού του μενού των οθονών με χειρονομίες και πολλά άλλα στοιχεία τεχνολογίας.
TAG