H νέα Rolls-Royce Sweptail είναι μια και μοναδική πανάκριβη λιμουζίνα!

Η Rolls-Royce παρουσίασε στο Concorso d'Eleganza Villa d'Este στη Λίμνη Κόμο στην Ιταλία την μία και μοναδική Sweptail, που δημιουργήθηκε για έναν απαιτητικό πελάτη της βρετανικής φίρμας.

Η Sweptail βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα της Rolls-Royce Phantom Coupe, έχοντας όμως ένα μοναδικό αμάξωμα, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία, έχει εμπνευστεί από τις Rolls του παρελθόντος, καθώς και από τα πλέον πολυτελή γιότ.

Αντίστοιχα στο εσωτερικό, έχουν αφαιρεθεί τα πίσω καθίσματα και έχει δημιουργηθεί ένα τμήμα που μοιάζει με το μπροστινό μέρος πολυτελούς σκάφους. Το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του είναι το πλέον ακριβό ξύλο, ενώ αντίστοιχα υλικά (ξύλο, δέρμα κ.λπ.) συναντούμε και στο υπόλοιπο εσωτερικό.


Μιλώντας για την Sweptail, ο Διευθυντής της Rolls-Royce κ. Torsten Mulle, τόνισε: «Η Sweptail αποδεικνύει ότι η Rolls-Royce είναι στην κορυφή των αμαξοποιών εταιρειών. Ακούμε προσεκτικά τους κορυφαίους πελάτες μας και δημιουργούμε μοναδικά αυτοκινητικά αριστουργήματα για αυτούς».
TAG