Μια Ferrari 458 με ακόμη περισσότερο carbon είναι απλά εκπληκτική! (+video)

Μπορεί η Ferrari 458 να έχει αντικατασταθεί εδώ και μια διετία από την 488, όμως αυτό δεν εμποδίζει κορυφαίες βελτιωτικές εταιρείες όπως η Mansory, από το να προσφέρουν στους κατόχους της 458 ακόμη πιο μοναδικά χαρακτηριστικά.

Ουσιαστικά, η Mansory επικεντρώνεται στην εξωτερική εμφάνιση της Ferrari 458 και της προσφέρει ένα νέο bodykit από ανθρακονήματα, στο οποίο ξεχωρίζει η νέα carbon εμπρόσθια «μύτη».

Παράλληλα, η Mansory έχει προσθέσει carbon αεροδυναμικά πτερύγια στα πλαϊνά του εμπρόσθιου προφυλακτήρα, ενώ έχει τοποθετήσει και ένα ανθρακονημάτινο «V» πάνελ στο καπό.

Οι τελικές επεμβάσεις αφορούν στα πάντα carbon πλαϊνά σπόιλερ και τη χαρακτηριστική ανθρακονημάτινη πίσω αεροτομή με νέο διαχύτη. Η Mansory τονίζει ότι κάθε χρόνο κατασκευάζει μόνο 3 από αυτά τα limited edition bodykit.

Από εκεί και πέρα, η Ferrari 488 των φωτογραφιών μας έχει εφοδιαστεί και με carbon ζάντες της κορυφαίας Forgiato, ενώ διαθέτει και νέα, ακόμη πιο χαμηλά ελατήρια. Παράλληλα, έχει μειωθεί και το βάρος της κατά 60 περίπου κιλά.


Το 4,5 λίτρων V8 μοτέρ, αποκτά την αναβάθμιση της Mansory (φίλτρο, πρόγραμμα, εξάτμιση) και αποδίδει πλέον 590 άλογα ισχύος και 560 Nm ροπής. Η τελική ταχύτητα έχει αυξηθεί στα 330 χλμ./ώρα.

       
TAG