830 άλογα και άκρως επιθετική εμφάνιση για τη Mercedes GLS

Μπορεί από το εργοστάσιο η Mercedes-AMG GLS 63 με τα 577 άλογα ισχύος να είναι ένα από τα ισχυρότερα SUV, όμως η γνωστή βελτιωτική Mansory έρχεται για να εκτοξεύσει την απόδοσή της και παράλληλα, να τονίσει ακόμη περισσότερο την εμφάνιση και τα οδικά της χαρακτηριστικά.

Ειδικά στο πεδίο της ισχύος, η Mansory κατάφερε να βγάλει από τον 5,5 λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα βενζίνης της Mercedes-AMG 830 άλογα ισχύος και 1.150 (!) Nm ροπής, προσφέροντάς της τελική ταχύτητα 295 χλμ./ώρα και εκρηκτικές επιδόσεις.

Στο πεδίο της εμφάνισης, κατά τα γνωστά της γερμανικής βελτιωτικής φίρμας η Mercedes GLS αποκτά ένα νέο και πολύ εντυπωσιακό bodykit, που αποτελείται αρχικά από έναν πιο επιθετικό εμπρόσθιο προφυλακτήρα με μεγαλύτερους αεραγωγούς και σπόιλερ.

Στο πλάι, συναντούμε πλαϊνές ποδιές και «φουσκωμένα» φτερά που πλαταίνουν τη GLS, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η carbon αεροτομή και ο νέος διαχύτης. Η τελική πινελιά δίνεται από το νέο εμπρόσθιο καπό με τους διπλούς αεραγωγούς.

Βελτίωση όμως έχουμε και στην ενεργή ανάρτηση, η οποία χαμηλώνει κατά 25 χλστ. σε σχέση με την εργοστασιακή, ώστε σε συνδυασμό και με τις νέες, τεραστίων διαστάσεων 23 ιντσών ζάντες να προσδώσει μια πιο σπορ συμπεριφορά στο δρόμο στην GLS.



Αρκετές αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό, με την Mansory να ντύνει την κορυφαία Mercedes GLS με τα ακριβότερα δυνατά δέρματα, αλλά και να τοποθετεί νέες carbon επενδύσεις στο ταμπλό, το εσωτερικό των θυρών, το τούνελ της κονσόλας, καθώς και το τιμόνι.
TAG