Αυτό είναι το πρώτο επίσημο βίντεο του νέου VW Polo!

H VW έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο βίντεο του νέου Polo, το οποίο αναμένεται να έρθει το Σεπτέμβριο για να διεκδικήσει μια από τις πρώτες θέσεις των πωλήσεων της μικρής κατηγορίας.

Το νέο Polo μας δείχνει στο βίντεο της VW κάποια λίγα στοιχεία της εμφάνισής του, μιας και το αμάξωμα είναι καλυμμένο από ειδικό καμουφλάζ, όμως το πως θα είναι μπορείτε να το δείτε σε αυτό το προηγούμενό μας άρθρο.

Από εκεί και πέρα, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το νέο Polo θα βασιστεί πάνω στην καινούργια πλατφόρμα MQB A0 της VW, που είναι η ίδια με αυτή της νέας γενιάς του SEAT Ibiza.

Παράλληλα, θα έχουμε επιλογή κινητήρων βενζίνης στο 1,0 λίτρο ατμοσφαιρικό και tubo, αλλά και τον νεότερο 1.500άρη TSI των 130 και 150 ίππων. Στο diesel, θα δούμε τον 1,6 TDI της VW.

Επιπλέον των παραπάνω, αναμένουμε ακόμα καλύτερα υλικά στην καμπίνα, αλλά και για πρώτη φορά και ψηφιακό πίνακα οργάνων. Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα για το νέο μοντέλο θα γνωρίζουμε τον προσεχή Σεπτέμβριο, όταν και το νέο Polo θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

       
TAG