Νέες σπέσιαλ εκδόσεις για την κορυφαία Mercedes G-Class

Θέλοντας να δώσει μια εμπορική ενίσχυση στην αειθαλή G-Class, η Mercedes δημιουργεί δύο νέες σπέσιαλ εκδόσεις της, που τονίζουν την εμφάνιση και την πολυτέλεια του κορυφαίου γερμανικού off road.

Η πρώτη νέα έκδοση είναι η Mercedes G-Class Edition, η οποία διαθέτει ειδικής σχεδίασης 5άκτινες ζάντες της AMG, μαύρες λεπτομέρειες στη γρίλια, τους καθρέπτες και το κάλυμμα της ρεζέρβας, ενώ διατίθεται αποκλειστικά σε 3 χρώματα (κόκκινο, λευκό, μαύρο).

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζει το μαύρο δέρμα Nappa με κόκκινες ραφές, το πιο σπορ τιμόνι της AMG Performance, οι κόκκινες ζώνες ασφαλείας, αλλά και οι επενδύσεις σε μαύρη λάκκα πιάνο.

Η δεύτερη νέα έκδοση της G-Class είναι η Exclusive Edition και διακρίνεται με το ειδικό γκρι χρώμα τις, τις AMG πλαϊνές «ποδιές», την επίσης νέα εμπρόσθια «ποδιά», αλλά και τις μεγάλες ζάντες 21 ιντσών με ελαστικά 295/40.

Στο εσωτερικό, η νέα έκδοση Exclusive ξεχωρίζει με τη διχρωμία των υλικών, τα AMG καθίσματα, και το δέρμα Nappa σε 6 διαφορετικά χρώματα. Εναλλακτικά προσφέρεται και διχρωμία στα δέρματα των καθισμάτων.

Σε ό,τι αφορά στις τιμές των δύο νέων εκδόσεων, η G-Class Edition συνδυάζεται με τη diesel Mercedes G350d και τη βενζινοκίνητη G500, έχοντας κόστος 109.879 ευρώ και 121.683 ευρώ αντίστοιχα στη Γερμανία.


Η έκδοση Exclusive αφορά στις κορυφαίες Mercedes-AMG G63 και G65, με το κόστος της στη Γερμανία να είναι 163.125 ευρώ για την πρώτη και 287.659 ευρώ για την πιο ισχυρή εκδοχή της.
TAG