Η Mercedes παρουσιάζει την πιο απόλυτη G-Class στην ιστορία!

Για πρώτη φορά το super πολυτελές τμήμα της Mercedes, η Maybach, δημιουργεί πάνω σε ένα SUV αυτοκίνητο, με το αποτέλεσμα να μας φέρνει την μοναδική Mercedes-Maybach G650 Landaulet, που συνδυάζει τις κορυφαίες εκτός δρόμου ικανότητες με την απόλυτη πολυτέλεια.

Η νέα δημιουργία της Maybach είναι μόλις η τρίτη από τότε που η Mercedes απορρόφησε την Maybach για να δημιουργήσει την πλέον πολυτελή της γκάμα, που αυτή τη στιγμή αποτελείται από την Mercedes-Maybach S-Class και την Mercedes-Maybach S-Class Cabrio.

Κάτω από το καπό της η νέα G650 Landaulet φέρει τον 6λιτρο biturbo V12 κινητήρα της Mercedes-AMG με 630 ίππους ισχύος και 1.000 Nm (!) ροπής. Το μοτέρ αυτό στέλνει την ισχύ του και στους 4 τροχούς του αυτοκινήτου.

Για να τονίσει τις εκτός δρόμου δυνατότητες της μοναδικής αυτής G-Class, η Mercedes της προσφέρει μια πολύ μεγάλη απόσταση από το έδαφος σχεδόν μισού μέτρου (450 χλστ.), διαφορικά που κλειδώνουν έως και κατά 100%, «κοντά», αλλά και μεγάλους τροχούς μεγέθους 325/55 R22.

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με ένα απίστευτα πολυτελές εσωτερικό, ιδίως για τους πίσω επιβάτες, οι οποίοι απολαμβάνουν έναν ανεξάρτητο θάλαμο με ηλεκτρικά ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή μόνο για αυτούς (πάνω από τον οδηγό-συνοδηγό είναι μεταλλική), αλλά και προαιρετικά, επιλογή για τοποθέτηση ειδικού γυαλιού που χωρίζει το πίσω από το εμπρόσθιο τμήμα.

Τα καθίσματα που έχουν τοποθετηθεί στο πίσω μέρος είναι από την S-Class και έχουν τη δυνατότητα για μασάζ, ενώ φέρουν και ειδικά υποπόδια. Υπάρχει επίσης μια business κονσόλα ανάμεσα από τα καθίσματα, με θερμαινόμενες-ψυχώμενες ποτηροθήκες και αναρτόμενα τραπεζάκια με επιφάνεια που επενδύεται με δέρμα.

Για όλο το εσωτερικό της μοναδικής αυτής G-Class μπορεί ο πελάτης να επιλέξει τα πλέον ακριβά δέρματα και επενδύσεις, ενώ παράλληλα για το αμάξωμα, υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε 4 διαφορετικούς χρωματισμούς, με 3 χρώματα για την υφασμάτινη οροφή. Η είσοδος στο εσωτερικό γίνεται από ειδικά αναρτώμενα πλαϊνά σκαλοπάτια.


Η Mercedes-Maybach θέλοντας να τονίσει τον limited χαρακτήρα της G650 Landaulet θα την προσφέρει σε μόλις 99 μονάδες. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα είναι έτοιμα να παραδοθούν στους -κροίσους- πελάτες τους το ερχόμενο φθινόπωρο.
TAG