Η νέα, limited Mercedes-Maybach S 650 Cabrio είναι η πιο πολυτελής Mercedes κάμπριο! (+video)

Μένοντας πιστή στις εξαγγελίες της, η Mercedes παρουσιάζει το πιο luxury κάμπριό της όλων των εποχών, με τη νέα Mercedes-Maybach S 650 Cabrio να έρχεται για να προσφέρει άκρατη πολυτέλεια και κύρος στους μόνο 300 τυχερούς αγοραστές της.

Η βάση για την κατασκευή της νέας Mercedes-Maybach S 650 Cabrio είναι η κορυφαία Mercedes-AMG S 65 Cabrio, από την οποία το νέο δημιούργημα της γερμανικής φίρμας δανείζεται και τον twin-turbo V12 6λιτρο βενζινοκινητήρα των 630 ίππων που της χαρίζει πολύ γρήγορες επιδόσεις (π.χ. 0-100 σε 4,1 δλ.).

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν μια σειρά από αλλαγές αρχικά στο αμάξωμα που τονίζουν την πολυτέλεια του αυτοκινήτου, όπως ο νέος εμπρόσθιος προφυλακτήρας, οι σφυρήλατες ζάντες 20 ιντσών, τα λογότυπα της Maybach, αλλά και οι έξτρα χρωμιωμένες επενδύσεις στη μάσκα, τα πλαϊνά, τα πίσω φώτα και το διαχύτη.

Μπαίνοντας στο εσωτερικό, οι επιβάτες από την πρώτη στιγμή αντιλαμβάνονται το διαφορετικό της επιλογής, αφού με το άνοιγμα των θυρών μέσω ειδικού συστήματος προβάλλεται το σήμα της Maybach στο έδαφος.

Φυσικά, τα επίπεδα πολυτέλειας είναι τα υψηλότερα δυνατά, με πανάκριβα ανοιχτόχρωμα δέρματα να ντύνουν από σπιθαμή σε σπιθαμή την καμπίνα, νέες ειδικές επενδύσεις στις πόρτες και το ταμπλό να χαρίζουν μια κομψότητα αντίστοιχη αυτής ενός πανάκριβου γιότ, ενώ το παρόν δίνουν και τα πιο εξελιγμένα συστήματα πληροφόρησης της Mercedes με τις μεγαλύτερες δυνατές οθόνες.

Θέλοντας μάλιστα να τονίσει ακόμη περισσότερο τη μοναδικότητα της επιλογής, η Mercedes ανακοινώνει ότι θα κατασκευάσει μόνο 300 μονάδες της Maybach S 650 Cabrio, με κάθε μια από αυτές να συνοδεύεται και από μια αριθμημένη πλακέτα στο εσωτερικό.


Θα υπάρχουν επίσης μόνο τρεις συνδυασμοί χρώματος αμαξώματος-εσωτερικού, ενώ όλα τα αυτοκίνητα θα συνοδεύονται από το δικό τους σετ δερμάτινων βαλιτσών και πιστοποιητικό αυθεντικότητας από τον Πρόεδρο της Daimler, κ. Ντίτερ Τσέτσε.

Οι πρώτες από τις 300 Mercedes-Maybach S 650 Cabrio θα διατεθούν στους ιδιοκτήτες του από την ερχόμενη άνοιξη. Η Mercedes έχει ορίσει ήδη την τιμή της στην Ευρώπη στις 300.000 ευρώ.

             
TAG