Αυτή είναι η πιο extreme βελτιωμένη Ferrari της χρονιάς!

Η Mansory παρουσιάζει μια από τις πιο εντυπωσιακές βελτιωμένες Ferrari όλων των εποχών, με τη νέα 4XX Siracusa Spider που βασίζεται πάνω στις 488 Spider, να έρχεται για να προσφέρει μια πραγματικά ξεχωριστή εμφάνιση, αλλά και 790 άλογα ισχύος που της χαρίζουν εκρηκτικές επιδόσεις.

Η νέα 4XX Siracusa Spider της Mansory αποτελεί τη συνέχεια της περσινής Siracusa κουπέ που βασίστηκε πάνω στη Ferrari 458. Αυτή τη φορά, η δημιουργία της γερμανικής βελτιωτικής φίρμας βασίζεται πάνω στην «ανοιχτή» 488 Spider και φέρει ένα πλήρως ανασχεδιασμένο αμάξωμα.

Ξεχωρίζουμε τον αλλαγμένο εμπρόσθιο προφυλακτήρα με τη μεγάλη, σχεδόν ενιαία γρίλια, τον αγωνιστικού τύπου πίσω carbon διαχύτη με τα χρώματα της ιταλικής σημαίας, τις διπλές πίσω αεροτομές με την ιταλική σημαία στις άκρες τους, αλλά και τις τεράστιες πλαϊνές ποδιές, τους carbon καθρέπτες και πολλά άλλα.

Συνολικά, η εμφάνιση της Ferrari της Mansory είναι άκρως εντυπωσιακή και τονίζεται ακόμη περισσότερο από τον ειδικό ανθρακί χρωματισμό του αμαξώματος, αλλά και τις πολύ ελαφριές χρυσές ζάντες των 20 ιντσών, με ελαστικά 255/30 εμπρός και 325/25 πίσω.

Στο πεδίο της απόδοσης, η Mansory έχει αυξήσει την ισχύ του 3,9 λίτρων twin-turbo V8 βενζινοκινητήρα στα 790 άλογα και τη ροπή στα 870 Nm, με αποτέλεσμα η νέα 4XX Siracusa Spider να προσφέρει 0-100 χλμ./ώρα σε μόνο 2,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 341 χλμ./ώρα.

Βελτιώσεις έχουμε και στην ανάρτηση, ώστε η Ferrari της Mansory να βάζει κάτω με ασφάλεια όλη αυτή τη δύναμη και έτσι, νέα ελατήρια χαμηλώνουν κατά 20 χλστ. την απόσταση από το έδαφος.


Αλλαγές συναντούμε τέλος και στο εσωτερικό, με την Mansory να επανασχεδιάζει την κεντρική κονσόλα και να τοποθετεί ένα νέο σπορ τιμόνι. Επίσης, πανάκριβα δέρματα με χρωματιστές ραφές και ειδικούς χρωματισμούς «ντύνουν» πλέον την καμπίνα, ενώ υπάρχουν και τα απαραίτητα λογότυπα «4XX».
TAG