Αυτή η BMW M2 έχει ό,τι καλύτερο υπάρχει από την M Performance!

Η M Performance είναι το επίσημο τμήμα αξεσουάρ της BMW M και αυτή η M2 που παρουσίασε η BMW στο Άμπου Ντάμπι, έχει εξοπλιστεί με σχεδόν ό,τι υπάρχει στη λίστα των επιλογών του τμήματος της εταιρείας.

Αρχικά και ξεκινώντας με την εμφάνιση, η M2 εφοδιάζεται με ένα νέο carbon bodykit που αποτελείται από πιο δυναμικό πίσω διαχύτη, νέα αεροτομή, πλαϊνές «ποδιές», εμπρόσθιο σπόιλερ και carbon καπάκια καθρεπτών.

Παράλληλα, στο αμάξωμά της διαθέτει και ειδικές ρίγες στα αγωνιστικά χρώματα της BMW, μαζί με νέες μαύρες-ασημί ζάντες για τους τροχούς. Το μόνο τμήμα που δεν προέρχεται από την M Performance είναι η custom εξάτμιση της κορυφαίας Akrapovic.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί η M2 διαθέτει μια σειρά από προσθήκες της M Performance, όπως το σπορ τιμόνι με αλκαντάρα και ενσωματωμένη οθόνη πληροφόρησης, τα δερμάτινα καθίσματα με μπλε ραφές, το αλκαντάρα στο χειρόφρενο και το εσωτερικό των θυρών, καθώς και πολλά άλλα.


Στο πεδίο του κινητήρα, δεν έχει αλλάξει κάτι και έτσι αυτή η κατά τα άλλα πολύ εντυπωσιακή BMW M2 διατηρεί το 3λιτρο TwinPower Turbo μοτέρ της BMW M, το οποίο βγάζει 370 άλογα ισχύος, προσφέροντας εκρηκτικές επιδόσεις.
TAG