Πώς σας φαίνεται αυτή η πρόταση για μια σύγχρονη Ferrari 250 GTO;

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Sasha Selipanov μας παρουσιάζει την εντυπωσιακή του ψηφιακή δημιουργία που ονομάζεται «Ferrari 612 GTO II», η οποία φιλοδοξεί να αναβιώσει τη θρυλική Ferrari 250 GTO.

Η δημιουργία του σχεδιαστή έρχεται ως συνέχεια της αντίστοιχης ψηφιακής του πρότασης Ferrari 612 GTO, που είχε παρουσιάσει μια 7ετία πιο πριν, όμως σήμερα, ο Selipanov συνεργάζεται με έναν ακόμα σχεδιαστή, τον Sergiy Dvornytskyy, για να κάνει ακόμη πιο ρεαλιστική την πρότασή του.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας είναι πραγματικά εντυπωσιακό και στις εικόνες βλέπουμε ένα πανέμορφο και πολύ δυναμικό αυτοκίνητο, που δείχνει σίγουρα πιο όμορφο από οποιαδήποτε Ferrari του σήμερα.

Ξεχωρίζουν στο εμπρόσθιο μέρος οι τεράστιες γρίλιες στον προφυλακτήρα, μαζί με το καπό με τους τρεις αεραγωγούς. Στο πίσω μέρος από την άλλη, οι «ώμοι» στους πίσω τροχούς φθάνουν στο ύψος της οροφής και δίνουν ένα πολύ εντυπωσιακό κουπέ αποτέλεσμα.


Ως προς το μέλλον της όλης πρότασης, είναι δεδομένο ότι πολύ δύσκολα θα δούμε ποτέ στην παραγωγή την 612 GTO. Ωστόσο, ελπίζουμε ο Selipanov να εξελίξει περαιτέρω τη δημιουργία του και ίσως προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιων για να την φέρει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα.
TAG