Βελτιωμένη Mercedes C-Class Coupe πραγματικός δυναμίτης!

Για την Mercedes-AMG C 63 Coupe έχουμε δει κατά καιρούς αρκετές βελτιώσεις, όμως η νέα πρόταση από τη γνωστή μας Prior Design είναι από τις πιο εντυπωσιακές που υπάρχουν.

Το πιο σημαντικό σημείο της βελτίωσης της Prior Design αφορά στο νέο εξωτερικό bodykit για τη Mercedes C-Class Coupe, το οποίο αποτελείται από τονισμένα πλαϊνά «φτερά», τεραστίων διαστάσεων εισαγωγές στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα και πλήρη περιμετρικά σπόιλερ.

Παράλληλα, η βελτιωτική εταιρεία εφοδιάζει την C-Class Coupe με ένα νέο καπό, όπου ξεχωρίζει ο μεγάλος αεραγωγός στο κέντρο του, ενώ παράλληλα υπάρχουν και νέα μαύρα καλύμματα για τους καθρέπτες.

Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου την παράσταση κλέβει ο πολύ δυναμικός προφυλακτήρας με τον μεγάλο διαχύτη και η τεραστίων διαστάσεων σταθερή αεροτομή, που βελτιώνει τη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες.

Οι εξωτερικές αλλαγές ολοκληρώνονται με τις νέες σφυρήλατες ζάντες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, όπως για παράδειγμα το κατάμαυρο 10άκτινο σετ της C-Class Coupe των φωτογραφιών μας.


Παράλληλα, η Prior Design προσφέρει και τη δυνατότητα τοποθέτησης διαφόρων αναρτήσεων ρυθμιζόμενων και μη, που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος, αλλά και νέων εξατμίσεων. Κατά παραγγελία μπορεί να «χτιστεί» και το εσωτερικό.
TAG