Πραγματικά εκπληκτική η βελτιωμένη Mercedes S-Class Coupe της Prior Design!

Η γνωστή μας για τις μάλλον extreme βελτιώσεις της Prior Design, αποκαλύπτει πλήρως το νέο της bodykit αναβάθμισης PD74SC για την Mercedes S-Class Coupe, χαρίζοντας στο γερμανικό μοντέλο μια πραγματικά πολύ επιθετική παρουσία.

Το bodykit της Prior Design αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, εμπρόσθιο σπόιλερ χαμηλά στον προφυλακτήρα, νέα πλαίσια για τους εμπρός αεραγωγούς, πλαϊνές ποδιές, αλλά και τα χαρακτηριστικά «φουσκώματα» στα πλαϊνά φτερά.

Παράλληλα, η βελτιωτική εταιρεία τονίζει ότι προσφέρεται στον αγοραστή και επιλογή για ένα νέο καπό, αλλά και για μια μεγάλη πίσω αεροτομή, που όμως δεν διαθέτει το αυτοκίνητο των φωτογραφιών.

Σε ό,τι αφορά στις ζάντες, έχει τοποθετηθεί ένα νέο σετ σφυρήλατων ζαντών 22 ιντσών, με μαύρες ακτίνες. Παράλληλα, στην όλη αισθητική αναβάθμιση του αυτοκινήτου συμβάλει και η νέα ανάρτηση, που φέρνει την S-Class Coupe όσο το δυνατόν πιο κοντά στο έδαφος.


Οι επεμβάσεις της Prior Design ολοκληρώνονται στο εσωτερικό, εκεί όπου υπάρχουν αρκετές επιφάνειες ντυμένες σε δέρμα Nappa και αλκαντάρα, ενώ το ταμπλό, η κεντρική κονσόλα και οι επενδύσεις των θυρών έρχονται σε όμορφη διχρωμία, με μπλε ραφές.
TAG