Αυτά είναι τα 5 καλύτερα πρωτότυπα στην ιστορία της Porsche (video)

Συνεχίζοντας τη σειρά των Top 5 της βίντεο, η Porsche μας παρουσιάζει τα 5 καλύτερα πρωτότυπά της που δημιούργησε ποτέ, τα περισσότερα εκ των οποίων είδαν και το φως της παραγωγής.

Όπως θα δείτε και εσείς στο πολύ ενδιαφέρον βίντεο της Porsche, στην 5η θέση του Top 5 των πρωτότυπων της εταιρείας συναντούμε την Porsche Typ 754 του 1959, η οποία μας οδήγησε στην πρώτη Porsche 911.

Στην 4η θέση συναντούμε την Porsche 989 του 1988, η οποία μας αποκάλυπτε από τότε την πρόθεση της εταιρείας να δημιουργήσει το πρώτο της 4πορτο μοντέλο. Το πρωτότυπο δεν μπήκε στην παραγωγή, ωστόσο το 2009 η Panamera ήρθε για το κάνει πραγματικότητα.

Την 3η θέση του Top 5 των πρωτότυπων κατέχει η Porsche Cayenne Cabriolet Concept του 2002, που συνδύαζε τις γραμμές ενός SUV με αυτές ενός κάμπριο. Δεν βγήκε φυσικά ποτέ στην παραγωγή.

Η Porsche 918 Spyder Concept του 2010 βρίσκεται στη 2η θέση, οδηγώντας μας στην έκδοση παραγωγής του υπερ-αυτοκινήτου της εταιρείας, ενώ στην 1η θέση συναντούμε την Porsche Mission E του 2015, η οποία μας αποκάλυψε το τι θα δούμε στο μέλλον από το πρώτο ηλεκτρικό σπορ μοντέλο της εταιρείας.

       
TAG