Πρώτη επίσημη παρουσίαση στο Μονακό του νέου Renault Megane RS

Η Renault παρουσίασε στο Μονακό το νέο Megane RS, το οποίο πραγματοποίησε μερικούς γύρους στη διαδρομή της Φόρμουλα 1 για να εορταστούν τα 40 χρόνια από την εμπλοκή της εταιρείας στην F1.

Το νέο Megane RS πραγματοποίησε τους γύρους στο Μονακό με τον πιλότο της Renault F1 Nico Hülkenberg πίσω από το τιμόνι του, έχοντας όμως ένα αμάξωμα που είχε «ντυθεί» με ειδικό καμουφλάζ σε κίτρινο και μαύρο.

Έτσι, η Renault μας έδειξε το λιγότερο δυνατόν από την εξωτερική εμφάνιση του νέου κορυφαίου Megane, ενώ παράλληλα δεν ανακοίνωσε και κάποιο τεχνικό του χαρακτηριστικό.

Το μόνο που αποκαλύφθηκε είναι ότι για πρώτη φορά το Megane RS θα δώσει την επιλογή μεταξύ μηχανικού ή διπλοσύμπλεκτου, EDC αυτόματου κιβωτίου στον υποψήφιο πελάτη του.

Από εκεί και πέρα, όπως έχουμε ξαναγράψει, κάτω από το καπό του κορυφαίου Megane αναμένουμε έναν 2λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης με 300 άλογα ισχύος. Παράλληλα, επίσης για πρώτη φορά σε Megane RS, αναμένεται να υπάρξει και σύστημα παθητικής τετραδιεύθυνσης.


Περισσότερα σε κάθε περίπτωση θα γνωρίζουμε μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όταν και η Renault παρουσιάσει επίσημα το νέο Megane RS στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν το πρώτο τετράμηνο του 2018.
TAG