Μια Ford Mustang με 807 άλογα από Ευρωπαίο βελτιωτή!

Για τους Ευρωπαίους πελάτες της Mustang που θέλουν τα μέγιστα σε απόδοση, η γερμανική Schropp Tuning παρουσιάζει τις νέες της προτάσεις αναβάθμισης για το αμερικάνικο αυτοκίνητο, που φθάνουν την ισχύ του έως και τους 807 ίππους.

Συνήθως, τέτοιου είδους βελτιώσεις για τη Mustang τις βλέπουμε από αμερικανούς βελτιωτές, όμως η γερμανική Schropp δεν διστάζει σχεδόν να διπλασιάσει τη δύναμη του 5λιτρου V8 μοτέρ της Ford.

Αρχικά και στο πρώτο στάδιο αναβάθμισης (SF600), η Schropp Tuning τοποθετεί έναν κομπρέσσορα και ένα νέο πρόγραμμα, για να αυξήσει τη δύναμη του μοτέρ από τα 421 εργοστασιακά άλογα, στα 600.

Στη συνέχεια, και ύστερα από αρκετές επεμβάσεις στο μπλοκ του μοτέρ με αναβαθμισμένους κυλίνδρους, πιστόνια, στρόφαλο, αντλία λαδιού κ.λπ. του δεύτερου σταδίου αναβάθμισης (SF600R), η γερμανική εταιρεία καταφέρνει να βγάλει 807 άλογα ισχύος και 700 Nm ροπής, εκτοξεύοντας την απόδοση της Mustang.

Η βελτίωση της Schropp όμως δεν αφορά μόνο στον κινητήρα, αφού τοποθετείται επίσης ένα κομπλέ νέο custom σύστημα εξάτμισης, μαζί με αγωνιστικού τύπου καταλύτη ελευθέρας και 76 χλστ. διαμέτρου σωλήνες.


Οι Γερμανοί αλλάζουν επίσης όλη τη μετάδοση, προσθέτουν μια νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW V3 και carbon εμπρόσθια μπάρα θόλων, ενώ τοποθετούν και ελαστικά 255/30 εμπρός και 285/30 πίσω με μαύρες ζάντες 21 ιντσών, για να φροντίσουν ώστε η super Mustang να περνά με όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια όλα τα άλογά της στο δρόμο.
TAG