Βελτιωμένο BMW i8 Dark Knight Edition είναι μια extreme δημιουργία από την Ιαπωνία (+video)

Η ιαπωνική βελτιωτική EVE.RYN. δημιούργησε για λόγους επίδειξης και μόνο ένα πολύ εντυπωσιακό BMW i8, αλλάζοντάς του τα πάντα σε εμφάνιση και θάλαμο επιβατών.

Το βελτιωμένο BMW i8 της EVE.RYN. ονομάζεται «Dark Knight Edition» και στο βαμμένο με χαρακτηριστικό μωβ χρώμα, αμάξωμα του αυτοκινήτου, έχουν προσθέσει μια σειρά από νέα τμήματα που του δίνουν μια ξεχωριστή παρουσία. 

Ετσι λοιπόν, βρίσκουμε έναν νέας σχεδίασης εμπρόσθιο προφυλακτήρα με διαδοχικά πτερύγια, που χαρίζει μια πραγματικά δυναμική εικόνα στο i8, νέα πρόσθετα στους θόλους των τροχών, αλλά και τονισμένα πλαϊνά μαρσπιέ.

Στο πίσω μέρος έχουν τοποθετηθεί ακριβώς πάνω από τα φώτα δύο αεροδυναμικά πτερύγια, ενώ έχει αλλάξει πλήρως και ο πίσω προφυλακτήρας, τονίζοντας και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.


Αλλαγμένες είναι και οι ζάντες του BMW i8, αφού η EVE.RYN. έχει τοποθετήσει νέες 5άκτινες μαύρου χρώματος, ενώ στο εσωτερικό τα πάντα έχουν καλυφθεί από κατακόκκινα δέρματα και πλαστικά με λευκές ραφές, δημιουργώντας μια πραγματικά μοναδική ατμόσφαιρα.

       
TAG