Μια Ford Mustang με πολλές μετατροπές για καλό σκοπό

Η Tickford από την Αυστραλία δημιουργεί μια εντυπωσιακή βελτιωμένη Ford Mustang, η οποία είναι το μεγάλο δώρο μιας λοταρίας, τα έσοδα από την οποία θα πάνε σε ένα κέντρο έρευνας για τον καρκίνο.

Η ειδική αυτή Mustang βασίζεται πάνω στην κορυφαία GT επιλογή των 421 ίππων και ξεχωρίζει αρχικά με το πράσινο χρώμα της και τα αντίστοιχης απόχρωσης αυτοκόλλητα στο αμάξωμα, που συνδυάζονται με αγωνιστικές μαύρες ρίγες.

Παράλληλα, υπάρχουν νέες ζάντες μαύρης απόχρωσης, ένα carbon περιμετρικό bodykit, πίσω αεροτομή και μαύρα καπάκια καθρεπτών. Στο εσωτερικό, συναντούμε δερμάτινες επενδύσεις σε μαύρο-πράσινο, αλλά και λογότυπα της Tickford.

Η μετατροπή περιλαμβάνει και μια πιο σπορ ανάρτηση καθώς και ένα αναβαθμισμένο σύστημα μετάδοσης. Παράλληλα, υπάρχει και ένα νέο πρόγραμμα αναβάθμισης του κινητήρα στους 482 ίππους.


Η εντυπωσιακή αυτή Mustang, όπως προείπαμε, είναι το μεγάλο δώρο μιας λοταρίας που διεξάγεται στην Αυστραλία και έχει ως στόχο να ενισχύσει το Ίδρυμα Ερευνών για τον Καρκίνο «Olivia Newton-John». Η αξία του αυτοκινήτου με όλες αυτές τις βελτιώσεις υπολογίζεται στα 129.412 αυστραλιανά δολάρια (87.000 ευρώ).
TAG