Βελτίωση ακόμη και για το pick-up Ford Ranger με 231 άλογα και πιο extreme εμφάνιση! (+video)

Η αυστραλιανή Tickford αποφασίζει να δημιουργήσει μια πλήρη βελτιωτική πρόταση για το Ranger, αυξάνοντας τόσο την απόδοση, όσο και ενισχύοντας την εμφάνιση και τις off road δυνατότητες του pick-up της Ford.

Η Tickford ειδικεύεται εδώ και 25 χρόνια στη βελτίωση των μοντέλων της Ford στην Αυστραλία, όντας υπό την ιδιοκτησία της γνωστής μας Prodrive Racing.

Στην περίπτωση του Ranger, η Tickford αναβαθμίζει την απόδοση του 3,2 λίτρων 5κύλινδρου βενζινοκινητήρα του pick-up της Ford τοποθετώντας ένα νέο φίλτρο αέρα, intercooler, αλλά και επαναπρογραμματισμό του «εγκεφάλου» του για να αυξήσει την ισχύ του κατά 15% στα 231 άλογα, αλλά κυρίως να ανεβάσει την ροπή του στα 560 Nm (+20%).

Επιπλέον αυτού η αυστραλιανή βελτιωτική φίρμα προσφέρει και νέας σχεδίασης ζαντών 20 ιντσών με ελαστικά Goodyear Wrangler, ενώ υπάρχουν νέα αμορτισέρ για off road της Bilstein και ελατήρια της King.

Ο ιδιοκτήτης του Ford Ranger μπορεί επίσης να επιλέξει ένα εντελώς νέο σύστημα εξάτμισης, το οποίο συνδυάζεται με διπλή carbon απόληξη, η οποία μάλιστα βγαίνει στο πλάι, πίσω από τους πίσω τροχούς του αυτοκινήτου.

Ειδικά στο πεδίο της εμφάνισης, υπάρχει και ένα πλήρες bodykit με νέα πλαϊνά σκαλοπάτια, αλλαγμένα φώτα εμπρός, νέα καπάκια καθρεπτών και φρεσκαρισμένα πίσω φώτα, ενώ και στο εσωτερικό, συναντούμε ένα πλήρες δερμάτινο σαλόνι με αντίστοιχη επένδυση και για το τιμόνι.

Ως προς το κόστος όλων των παραπάνω, η Tickford έχει ορίσει την τελική τιμή της βελτιωτικής της πρότασης στα 22.420 δολάρια Αυστραλίας (15.300 ευρώ), ενώ και μεμονωμένα δίνει τη δυνατότητα επιλογής όποιας εκ των παραπάνω βελτιώσεων επιθυμεί ο ιδιοκτήτης του Ranger.

Δείτε το βίντεο της Tickford για το βελτιωμένο Ford Ranger.

       
TAG