H BMW ετοιμάζει το ανανεωμένο i8 με 420 άλογα!

Στα τέλη του έτους αναμένεται να παρουσιαστεί η ανανεωμένη γενιά του BMW i8 και ήδη, πληροφορίες από το βρετανικό Autocar, κάνουν λόγο ότι μεταξύ άλλων, το i8 θα αποκτήσει και περισσότερη δύναμη σε σχέση με σήμερα.

Στόχος της BMW είναι το i8 να παρέχει ακόμη πιο εκρηκτικές επιδόσεις και έτσι, σύμφωνα πάντα με τους Βρετανούς, το υβριδικό του σύστημα που αποτελείται από 3κύλινδρο turbo κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων και ηλεκτροκινητήρα, θα αυξήσει τη δύναμή του στα 420 άλογα από 362 σήμερα.

Παράλληλα και εκτός του συστήματος κίνησής του, το ανανεωμένο BMW i8 θα αποκτήσει νέα εμπρόσθια φώτα με LED προβολείς, αλλά και ένα μικρό «φρεσκάρισμα» στους προφυλακτήρες.

Στο εσωτερικό, είναι σίγουρο ότι θα δούμε τη νεότερη γενιά του Συστήματος infotainment iDrive, με δυνατότητα ανέπαφων χειρισμών, που έχουμε δει σε πρόσφατα μοντέλα της BMW.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την ανανέωση του i8 θα γνωρίζουμε αργότερα μέσα στη χρονιά. Η επίσημη πρώτη του αναμένεται στα τέλη του έτους και οι πωλήσεις του στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2018.


Παράλληλα και λίγο καιρό μετά το λανσάρισμα του ανανεωμένου BMW i8, θα δούμε στην αγορά όπως έχουμε ξαναγράψει και το νέο i8 Spyder, με ανοιγόμενη οροφή και ίδια χαρακτηριστικά κίνησης με το κουπέ.
TAG