Δείτε ένα απίστευτο Jeep Wrangler με μοτέρ από Toyota Supra! (+videos)

Αυτό το βελτιωμένο Jeep Wrangler δεν έχει άλλο σαν κι αυτό, αφού είναι πισωκίνητο και διαθέτει τον 2JZGTE κινητήρα βενζίνης που βγάζει πάνω από 350 άλογα της Toyota Supra!

Το εν λόγω Jeep Wrangler είναι του 1997 και βρίσκεται προς πώληση στις Η.Π.Α. με τον ιδιοκτήτη του να ζητάει 20.000 δολάρια προς οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, τονίζοντας ότι στον ίδιο όλες οι μετατροπές και βελτιώσεις του έχουν στοιχίσει πάνω από 90.000 δολάρια.

Ανάμεσα στις μετατροπές του, ξεχωρίζει αν μη τι άλλο ο turbo κινητήρας βενζίνης της που προέρχεται από την Toyota Supra και προσφέρει ισχύ πάνω από 350 ίππους, ενώ παράλληλα συνδυάζεται με 5άρι (!) μηχανικό κιβώτιο της Jeep και τεράστια σκάστρα της HKS.

Όλη η παραπάνω δύναμη στέλνεται στους πίσω τροχούς, με τον τωρινό ιδιοκτήτη να τονίζει ότι μπορεί να το επαναφέρει την τετρακίνηση εφόσον το επιθυμεί ο αγοραστής. Παράλληλα, στον πίσω άξονα υπάρχει και διαφορικό.


Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, ξεχωρίζουν το custom καπό, οι off road προφυλακτήρες, τα πλαϊνά φτερά από το Wrangler Rubicon, αλλά και οι νέοι τροχοί. Εσωτερικά διακρίνονται τα δερμάτινα σπορ καθίσματα, ο νέος πίνακας οργάνων και πολλά άλλα που δίνουν σε αυτό το Wrangler μια μοναδική παρουσία.

Περισσότερα για αυτό το μοναδικό Jeep Wrangler, μπορείτε να δείτε στα βίντεο που ακολουθούν.

       

       
TAG