Νέο πιο πολυτελές Lada XRAY Exclusive με κόστος 12.000 ευρώ

Η Lada αποκάλυψε την νέα, πιο πολυτελή έκδοση Exclusive του μικρού crossover XRAY, που φέρει αναβαθμισμένο εξοπλισμό στο εσωτερικό της τονίζοντας την όλη ατμόσφαιρα.

Το νέο Lada XRAY Exclusive ξεχωρίζει στο εσωτερικό του με την ταπετσαρία μπεζ-μαύρου χρώματος σε οικολογικό δέρμα και αλκαντάρα, που συνδυάζεται με ανοιχτόχρωμες ραφές.

Το τιμόνι και ο επιλογέας ταχυτήτων έχουν και αυτά επενδύσεις από οικολογικό δέρμα, με επιπλέον ραφές στο τιμόνι. Παράλληλα, υπάρχουν αλουμινένια πλαίσια στους αεραγωγούς, μεταλλική πεταλιέρα και νέα πατάκια.

Μαζί με τα παραπάνω, η Lada προσθέτει στο εσωτερικό του XRAY και LED κρυφό φωτισμό, αυτόματο κλιματισμό, θερμαινόμενο παρμπρίζ, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα πολυμέσων με Navi και πολλά άλλα.


Στάνταρ είναι επίσης οι 17 ιντσών ζάντες στο αμάξωμα, ενώ υπάρχουν και ειδικά λογότυπα «Exclusive». Σε ό,τι αφορά στο κόστος της νέας έκδοσης, αυτό στην επιλογή με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων είναι 805.900 ρούβλια (12.000 ευρώ), ενώ με το αυτόματο κιβώτιο 830.900 ρούβλια (12.400 ευρώ).
TAG