Τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου μικρού SUV της Kia!

Η Kia αποκάλυψε τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου της μικρού SUV, το οποίο θα ονομαστεί «Stonic» και θα έχει μια αρκετά μοντέρνα και δυναμική παρουσία.

Το νέο Kia Stonic θα τεθεί αντιμέτωπο με μοντέλα όπως το Renault Captur, το Peugeot 2008 και το Ford EcoSport, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει τις πωλήσεις του το δεύτερο εξάμηνο του 2017.

Στην εμφάνισή του, με βάση τα επίσημα σκίτσα βλέπουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα αρκετά μοντέρνο μικρό SUV, σε ένα 5θυρο αμάξωμα με πολλές καμπύλες, μακρόστενα φώτα και χαμηλά μαύρα πλαστικά προστατευτικά.

Στο εσωτερικό, παρότι η Kia δεν έδωσε στη δημοσιότητα κάποια εικόνα, τονίζει ότι θα συνδυαστεί η προηγμένη τεχνολογία με την εργονομία, ενώ υπόσχεται και πολύ καλούς εσωτερικούς χώρους.


Στα υπόλοιπα στοιχεία του, οι κινητήρες του νέου Stonic αναμένεται να προέλθουν από αυτούς του νέου Kia Rio, με το οποίο θα μοιράζεται πολλά μέρη. Έτσι, θα δούμε turbo μοτέρ βενζίνης 1,0 λτ. με 120 άλογα, αλλά και diesel 1,4 λίτρων. Η γκάμα θα είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητη.
TAG