Βελτιωμένο Audi S4 με 450 άλογα βάζει κάτω το RS4!

Το προηγούμενης γενιάς Audi S4 Avant με τα 333 άλογα ήταν έτσι κι αλλιώς ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο επιδόσεων, όμως η γερμανική Urban Motors έρχεται για να του προσφέρει πολλά περισσότερα τόσο σε δύναμη, όσο και σε εμφάνιση, ανάρτηση κ.λπ.

Ειδικά στο πεδίο του κινητήρα, μετά την προσθήκη ενός νέου προγράμματος, η Urban Motors βγάζει από το 3λιτρο TFSI V6 μοτέρ 450 άλογα ισχύος και παράλληλα 545 Nm ροπής (+115 Nm), προσφέροντας στο S4 αντίστοιχη δύναμη και περισσότερη ροπή από το RS4 της ίδιας γενιάς!

Φυσικά, η έξτρα δύναμη και ροπή έχει απαιτήσει ενισχύσεις και στο κιβώτιο και το δίσκο, ενώ υπάρχει και μια νέα ανοξείδωτη εξάτμιση με οβάλ απολήξεις, που θυμίζουν αυτές του RS4.

Ενισχυμένη έρχεται και η ανάρτηση, που αποκτά ένα νέο σετ της KW για ακόμη πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά, ενώ αλλαγμένοι είναι και οι τροχοί με ζάντες 20 ιντσών από την Emotion, που συνδυάζονται με ελαστικά επιδόσεων 255/30 R20 της Hankook.


Για το τέλος αφήσαμε την εμφάνιση, εκεί όπου η Urban Motors ντύνει το S4 Avant με μια μεμβράνη σε κόκκινη-γκρι-λευκή παραλλαγή, ενώ παράλληλα βάφει σε μαύρο χρώμα το εμπρόσθιο λογότυπο της Audi. Η τελική πινελιά αφορά στην τοποθέτηση διαχύτη από το RS4, που ταιριάζει απόλυτα με τις νέες απολήξεις της εξάτμισης.
TAG