Με 330 χλμ./ώρα τελική, η Alpina B7 είναι η πιο γρήγορη BMW Σειρά 7 στον κόσμο!

Η Alpina αναβαθμίζει τις επιδόσεις της super βελτιωμένης BMW Σειρά 7 της, με την νέα Alpina B7 των 600 ίππων, να είναι σε θέση να φθάσει στην πολύ εντυπωσιακή τελική ταχύτητα των 330 χλμ./ώρα.

Η νέα τελική ταχύτητα της δημιουργίας της Alpina είναι κατά 19 χλμ./ώρα πιο υψηλή σε σχέση με αυτή που είχε ανακοινωθεί από την εταιρεία κατά το λανσάρισμα του μοντέλου της.

Στα υπόλοιπα στοιχεία της, η B7 διαθέτει μια ολικά αναβαθμισμένη εκδοχή του 4,4 λίτρων V8 twin-turbo κινητήρα της BMW Σειρά 7, ο οποίος αποδίδει πλέον 608 άλογα ισχύος και 800 Nm ροπής.

Ανάμεσα στις βελτιώσεις της Alpina περιλαμβάνονται νέες τουρμπίνες με πίεση υπερπλήρωσης έως και 1,2 bar, καθώς και ένα νέο σύστημα με τρία intercooler, ενός υδρόψυκτου και δύο αερόψυκτων.

Το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF έχει επίσης αναβαθμιστεί και διαθέτει επιπλέον σύστημα ψύξης, ενώ έχει λάβει και μια σειρά από αλλαγές στο μετατροπέα ροπής και την κλιμάκωση των σχέσεών του.


Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της η B7 εφοδιάζεται με σύστημα παθητικής τετραδιεύθυνσης, αερανάρτηση, ενεργές αντιστρεπτικές, νέα μεταβαλλόμενη ηλεκτρική κρεμαγιέρα και πολλά άλλα που της χαρίζουν μια μοναδική παρουσία στο δρόμο.
TAG