Νέα, περιορισμένης παραγωγής BMW Σειρά 7 για τα 40 χρόνια της «7άρας»

Θέλοντας να γιορτάσει τα 40 χρόνια από την πρώτη παρουσίαση του κορυφαίου σεντάν της, η BMW δημιουργεί την περιορισμένης παραγωγής έκδοση 40 Jahre της Σειρά 7.

Η νέα σπέσιαλ έκδοση της BMW Σειρά 7 θα παρουσιαστεί επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο και θα παραχθεί σε μόλις 200 μονάδες παγκοσμίως.

Αισθητικά, η νέα έκδοση της Σειρά 7 θα προσφερθεί σε μόνο δύο ειδικά χρώματα από την BMW Individual (Frozen Silver και Petrol Mica), ενώ παράλληλα στο αμάξωμα θα φέρει το M πακέτο με τους πιο σπορ προφυλακτήρες και την μαύρη γρίλια της μάρκας.

Οι ζάντες είναι ένα νέο σχέδιο 20 ιντσών επίσης από την BMW Individual, ενώ υπάρχει και μια νέα μαύρη οριζόντια γραμμή στο πλάι. Επιπλέον αυτών, ξεχωρίζουν και τα ειδικά λογότυπα.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί οι πλήρως δερμάτινες επενδύσεις από τη BMW Individual με δέρμα Merino και λευκό/καφέ χρώμα τονίζουν την πολυτέλεια, ενώ συνδυάζονται με νέα καθίσματα άνεσης. Ειδικά λογότυπα υπάρχουν στο ταμπλό, όπως και πιο άνετα προσκέφαλα.


Οι πωλήσεις της νέας BMW Σειρά 7 Edition 40 Jahre θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο. Η νέα έκδοση μπορεί να συνδυαστεί είτε με το στάνταρ, είτε με το μακρύ μεταξόνιο, αλλά και με οποιονδήποτε κινητήρα της γκάμας.
TAG