Ανανεωμένο Honda Jazz για πρώτη φορά και με 130 άλογα

Η Honda αποκάλυψε σήμερα το ανανεωμένο Jazz που θα παρουσιάσει επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο, το οποίο έρχεται με αλλαγές σε αμάξωμα, εσωτερικό, αλλά και με έναν νέο ισχυρότερο κινητήρα.

Για πρώτη φορά λοιπόν στην Ευρώπη, η Honda θα προσφέρει στο Jazz τον 1.500άρη ατμοσφαιρικό i-VTEC κινητήρα βενζίνης των 130 ίππων, που προσφέρει καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με τον 1,3 i-VTEC των 102 ίππων που διατηρείται στη γκάμα.

Στον τομέα της κατανάλωσης, η Honda ανακοινώνει ότι σε συνδυασμό με το αναβαθμισμένο αυτόματο CVT κιβώτιο (προαιρετικό), η μέση κατανάλωση είναι μόνο 5,4 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 124 γρ./χλμ.

Η Honda θα προσφέρει την έκδοση των 130 ίππων του Jazz μόνο στην έκδοση Dynamic, που διαθέτει επιπλέον ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πίσω διαχύτη και αεροτομή, κόκκινες ρίγες στους προφυλακτήρες, LED φώτα, πλαϊνές ποδιές και 16 ιντσών μαύρες ζάντες.

Επίσης, στο εσωτερικό της νέας αυτής έκδοσης υπάρχουν πιο σπορ επενδύσεις, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέας ταχυτήτων, καθώς και πορτοκαλί ραφές.


Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, το ανανεωμένο Jazz έχει αλλαγές στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, τα φώτα και τη γρίλια της μάσκας, που τονίζουν τον δυναμισμό του. Επίσης, στο πίσω μέρος έχει έναν επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, ενώ προστίθεται και ένα νέο μπλε (Skyride Blue) στη χρωματική γκάμα.
TAG