Βελτιωμένη Mercedes SLS AMG με 635 άλογα και total black look!

Μπορεί η SLS AMG να έχει σταματήσει την παραγωγή της εδώ και μια 3ετία, όμως η γερμανική βελτιωτική Inden Design θέλει να της προσφέρει σήμερα το κάτι παραπάνω σε εμφάνιση και δύναμη.

Ειδικά στο αμάξωμα, η βελτιωτική εταιρεία τοποθετεί στην SLS AMG Black Series μια νέα μαύρη γρίλια της μάσκας, καινούργιο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, καθώς και μαύρο λογότυπο της Mercedes.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει ο επίσης νέος και πολύ επιθετικός προφυλακτήρας με carbon διαχύτη, καθώς και η ανθρακονημάτινη σταθερή αεροτομή. Νέες είναι και οι πλαϊνές ποδιές.

Εκτός τώρα από την εμφάνιση, η Inden Design επιλέγει την αναβάθμιση της βελτιωτικής MKB για τον 6,2 λίτρων V8 ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα της Mercedes-AMG, ο οποίος βγάζει πλέον 635 άλογα ισχύος (+64 PS σε σχέση με το εργοστάσιο). Φυσικά, οι επιδόσεις είναι ακόμη πιο εκρηκτικές από τις εργοστασιακές.


Οι τελικές επεμβάσεις αφορούν στην νέα ανάρτηση της KW που μειώνει την απόσταση από το έδαφος και συνδυάζεται με μαύρες BBS-F1 ζάντες, ενώ υπάρχει και μια εντελώς νέα ανοξείδωτη εξάτμιση, για ακόμη πιο εκρηκτικό ήχο.
TAG