Με καμουφλάζ οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της BMW X2!

Η BMW ετοιμάζεται να παρουσιάσει στα μέσα του Σεπτέμβρη τη νέα X2 και πλέον, η γερμανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες φωτογραφίες του νέου της μοντέλου με ειδικό καμουφλάζ.

Πρόκειται για φωτογραφίες στις οποίες η BMW X2 που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξής της, «φορά» ένα μαύρο, γκρι και πορτοκαλί καμουφλάζ με λίγο κίτρινο στο κάτω μέρος και φωτογραφίζεται μέσα σε αστικό τοπίο.

Σύμφωνα με τη BMW, η επιλογή του καμουφλάζ αυτού έγινε με βάση μια ψηφιακή απεικόνιση, εκφράζοντας το πνεύμα καινοτομίας και τον μελλοντικό προσανατολισμό του BMW Group.

Από εκεί και πέρα, είναι ορατά παρά το καμουφλάζ κάποια από τα σχεδιαστικά στοιχεία της νέας X2, όπως η α λα κουπέ γραμμές του πίσω τμήματος, που δεν στερείται δυναμισμού. Βέβαια, συνολικά η σχεδίαση του αυτοκινήτου θα βασιστεί πάνω σε αυτή του περσινού ομώνυμου πρωτότυπου.


Στο τεχνικό και μηχανικό κομμάτι, η X2 θα έχει πολλά κοινά με τη BMW X1, προσφερόμενη με μια μεγάλη γκάμα κινητήρων turbo. Επίσης, θα υπάρχουν και προσθιοκίνητες, αλλά και τετρακίνητες εκδόσεις. Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα για το νέο μοντέλο θα γνωρίζουμε μέχρι την επίσημη πρώτη του σε έναν περίπου μήνα.
TAG