Νέα BMW X1 Orange Edition προς τιμήν της Ολλανδίας!

Η BMW θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες την κατασκευή της X1 και στο εργοστάσιο VDL NedCar στην Ολλανδία, εκτός από τη Γερμανία όπου σήμερα κατασκευάζεται και έτσι, θέλοντας να τιμήσει αυτό το γεγονός, δημιούργησε τη special έκδοση Orange Edition.

Η νέα BMW X1 Orange Edition θα κατασκευάζεται στην Ολλανδία και θα πωλείται μόνο στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, προσφέροντας σε όποιον την επιλέξει όφελος που αγγίζει τα 6.000 ευρώ σε σχέση με μια αντίστοιχη έκδοση της X1 σε άλλο χρώμα.

Η ειδική αυτή επιλογή ξεχωρίζει αρχικά με το χαρακτηριστικό πορτοκαλί (Sunset Orange) εξωτερικό της χρώμα (το εθνικό χρώμα της Ολλανδίας), που μέχρι σήμερα το είχαμε δει μόνο στην ανανεωμένη γενιά της BMW Σειρά 4.

Παράλληλα, η νέα BMW X1 Orange Edition φέρει ζάντες 18 ιντσών σε νέο σχέδιο, μαύρα δέρματα στο εσωτερικό της, αλλά και μια σειρά από επιπλέον εξοπλιστικά στοιχεία όπως Σύστημα Πλοήγησης, Head-up display και διζωνικό αυτόματο κλιματισμό.


Όπως προείπαμε, η BMW θα προσφέρει τη νέα X1 Orange Edition αποκλειστικά στην Ολλανδία. Η διάθεσή της θα γίνει μόνο στην τετρακίνηση έκδοση xDrive20i, με μοτέρ turbo 184 ίππων.
TAG