Έτσι θα είναι η νέα BMW X4;

Μετά την προ λίγο διάστημα αποκάλυψη της νέας BMW X3 σειρά παίρνει η νέα X4, που αναμένεται μέσα στην επόμενη χρονιά και εμείς, σας παρουσιάζουμε μια πρώτη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα για το πως μπορεί να είναι το μεσαίο coupe-crossover.

Η X4 είναι το μικρότερο coupe-crossover μοντέλο της BMW, το οποίο βασίζεται πάνω στην X3 προσφέροντας πιο δυναμική εμφάνιση, αλλά και ακόμη πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά.

Στην ψηφιακή φωτογραφία για τον αντικαταστάτη της βλέπουμε ότι η νέα X4 θα διατηρήσει στο εμπρόσθιο τμήμα της πολλά κοινά με το αντίστοιχο μέρος της νέας BMW X3, αποκτώντας και έναν λίγο πιο σπορτίφ προφυλακτήρα.

Από τη μεσαία κολώνα και πίσω οι αλλαγές είναι περισσότερες, αφού η οροφή πέφτει πάνω στο ανασηκωμένο πίσω τμήμα για να προσδώσει μια αίσθηση από κουπέ μοντέλα. Στην εικόνα θα ξεχωρίσουμε και την πλαϊνή χρωμιωμένη διακοσμητική λωρίδα.

Σε ό,τι αφορά τώρα στο πότε θα δείξει η BMW και επίσημα το νέο μοντέλο, αυτό αναμένεται να γίνει κάποια στιγμή μέχρι τα τέλη της χρονιάς. Το 2018 αναμένεται να ξεκινήσουν οι πωλήσεις της νέας X4 στην Ευρώπη.

Εικόνα: X-Tomi Design
TAG